Használt számítógép, notebook, monitor és lézer nyomtatók értékesítés

Kizárólag a Skandináv államokból behozott Dell számítógép, notebook és monitor, továbbá HP lézer nyomtatók forgalmazásával foglalkozunk.

Miért innen? Mert az itt beszerezhető gépek jó, kiváló állapotúak az itton beszerezhető hasonló gépeknél.

A használt számítógépek piacán nincs “A” kategóriás besorolásra egységes standard. Tehát az értékesítők saját maguk sorolhatják termékeiket “A”-kategóriába.

 A mi üzletpolitikánkban a monitorok akkor esnek A- kategóriába, ha egyáltalán semmilyen hibájuk nincs. Nincs pixelhiba, nincs vizuális zavaró karcolás, elszíneződés stb. A laptopok jó állapotúak, tiszták és az akkumulátorok tesztelt. Az A-kategóriás laptopok általában annyira szép állapotúak, hogy ha egy új és egy használt ugyanazon modellt egymás mellé helyezünk, annyira hasonlóak, hogy sokan nem fogják tudni megmondani, hogy melyik az új vagy a használt. Az asztali számítógépek pormentesek, tiszták és hibátlanul működnek. Ha használt gépet vásárol, azért ne feledje, hogy nem egy új készülékről van szó. Lehetnek kisebb kopásaik, karcolásaik, vagy korábbi jelzések rajtuk, hogy használták már őket. Ha megbízható eladótól vásárol jól kiválasztott modellt, akkor jó és hasznos géphez fog hozzájutni, és ami a legjobb, hogy egy új készülék árának csak a töredékét fogja fizetni.

Hogyan készítjük elő a gépeket az Ön számára?  Milyen feladatokat kell elvégezni a gép eladása előtt? 

A gépek korábban általában cégeknél voltak használatban, ezért szinte mindegyiken vannak matricák, melyeket el kell távolítani.  A PC-k belülről porosak, egyik jobban, mint a másik.  Ezeket sűrített levegővel kitisztítjuk, hogy a ventilátorok, a tápegységek és a ház belülről tiszták legyenek.  Ez nagyon fontos a gép későbbi élettartama szempontjából.  Ettől függetlenül ezt közel sem minden kereskedő teszi meg. 

Nálunk hozzávetőleg 3-5 használt számítógéphez juthat hozzá egy új számítógép áráért. Ez jelentős megtakarítás. Kevesebb pénzügyi keretből is értékes számítógéphez juthat, vagy a megmaradt forrásait más beruházásra fordíthatja.